Graag stellen wij ons aan u voor

Mijn naam is Zanoah Pieris en samen met mijn zwager vormen wij team Parket Schuren Gouda van Z.P. Vloeren.

Sinds 2000 ben ik werkzaam als parketteur in o.a. de Regio Gouda. Na het vak geleerd te hebben van een parket meester en voor een gerenommeerd parketschuurbedrijf te hebben gewerkt ben ik begonnen met het leggen, renoveren en onderhouden van alle mogelijke soorten houten vloeren. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan als parketteur en heb ik veel geleerd over bijvoorbeeld vloersoorten zoals massieve houten planken, multiplanken, lamellen en tapis, houtsoorten, en patroon vloeren.

De afgelopen 10 jaar hebben wij gekozen om ons verder te specialiseren in het renoveren en onderhouden van houten vloeren en  parketvloeren. Wij hebben hiervoor gekozen omdat er in onze ogen niets mooier is dan een beschadigde of geleefde parketvloer terug te brengen in haar oorspronkelijke staat.

De reacties van onze klanten zijn altijd enthousiast en daar doen we het voor. Ieder huishouden of organisatie verdiend naar onze mening een mooie sfeervolle vloer in optima forma.

Beschikt u ook een houten vloer welke nodig toe is aan renovatie of groot onderhoud en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Wij zijn u graag van dienst.

Met vriendelijke groeten,

Zanoah Pieris

Zanoah Pieris

Zanoah Pieris

Eigenaar en Allround Parketteur

“Meer dan 20 jaar ervaring als Parketteur
In bezit van vak-diploma Allround Parketteur”

Call Now Button