Parket Onderhoud

Is uw parket vies en beschadigd, maar zit onder al dat vuil en die slijtsporen nog heel veel moois? Laat ons dan zorgen voor professioneel parket onderhoud, waarmee we de originele pracht van uw kwaliteitsvloer weer aan de oppervlakte brengen! Met onze uitgebreide ervaring en met het juiste gereedschap gaan wij aan het werk om uw parketvloer de gewenste transformatie te geven. Bel of mail ons vandaag nog om direct een afspraak in te plannen. Natuurlijk zijn we ook altijd bereid om u eerst een goed advies te geven omtrent het onderhoud of een complete renovatie van uw houten vloer.

Waarom uw parket periodiek onderhouden

Het intensieve gebruik van uw houten vloer zorgt na verloop van tijd voor heel wat sporen. Van krassen en deuken tot verkleuringen en vlekken, we kunnen het allemaal verwijderen met een vakkundige onderhoudsbeurt. Door op tijd te kiezen voor een dergelijke opfrisbeurt voorkomt u bovendien dat uw vloer onherstelbaar beschadigd raakt en u nieuw parket moet aanschaffen. Al met al zorgt ons professionele parket onderhoud dat de kwaliteit van uw vloer behouden blijft.

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Parket Onderhoud verlengt de levensduur van uw vloer

Nadat we parket onderhoud gepleegd hebben aan uw houten vloer, zult u direct zien hoe mooi hij daarvan opknapt. Daarnaast is er nog een tweede belangrijke reden om uw vloer te laten reinigen. Hierbij doelen we op de levensduur van uw parket, die aanzienlijk verlengd wordt door onze behandeling. Door uw houten vloer goed schoon te maken en vervolgens te voorzien van een nieuwe beschermende laag, is hij beter bestand tegen nieuw vuil en nieuwe schade. U bespaart met een vrij simpele ingreep ontzettend veel geld, omdat u geen compleet nieuwe parketvloer hoeft te kopen.

Team Parket Schuren Gouda van Z.P. Vloeren

Daar waar parket onderhoud niet voldoende is, is het mogelijk om contact op te nemen met team Parket Schuren Gouda van Z.P. Vloeren. We werken volgens ons bewezen effectieve stappenplan en schuren allereerst de vloer. Dit maakt hem vrij van oneffenheden, vervuiling en beschadigingen. Hierna gaan we aan de slag met de toevoeging van een beschermend middel, zoals lak, olie of hardwax. Door een dergelijk middel op uw vloer aan te brengen, is hij goed bestand tegen nieuwe beschadiging en vervuiling en blijft hij in de beste conditie.

Parket renovatie met 20 jaar ervaring

Het herstellen van uw houten vloer vraagt om een aanpak die gebaseerd is op veel kennis en ervaring. Bij ons zit u wat dat betreft helemaal goed. We zitten al ruim 20 jaar in het vak en weten precies wat we moeten doen om het meest sublieme resultaat te verkrijgen. Zoals u van een goed vakbedrijf mag verwachten, maken we bovendien gebruik van geavanceerde stofvrije schuurmachines. Hiermee wordt het schuren van uw parketvloer niet alleen veel eenvoudiger, maar ook kunnen we veel sneller en schoner werken. Deze voordelen laten we graag voor u werken bij uw parket onderhoud.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=

Call Now Button