Parket Schuren en Lakken

Het mooie van houten vloeren is dat ze gemaakt zijn om vele tientallen jaren mee te gaan. Door middel van een parketvloer renovatie is het zelfs mogelijk om af te rekenen met oud vuil en allerlei slijtage die zich in de loop der jaren van uw vloer meester hebben gemaakt. Eén van de opties bij het laten herstellen van uw vloer, is het parket schuren en lakken. Hierbij wordt eerst alle oude schade weggeschuurd, zodat uw vloer weer schoon en egaal wordt. Daarna wordt met behulp van parketlak een goede beschermende toplaag aangebracht.

20 Jaar ervaring in het lakken van houten vloeren

Team Parket Schuren Gouda van Z.P. Vloeren zorgt al ruim 20 jaar voor de mooiste renovaties van houten vloeren in alle staten en alle mogelijke motieven. Hierdoor hebben we precies de juiste slag te pakken bij zowel het schuren als het lakken van uw vloer. Om meer te weten te komen over onze manier van werken leest u verder op onze website of neemt u simpelweg even contact met ons op. We helpen u graag om precies de houten vloer renovatie te verzorgen waar u zo van droomt. 

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Waarom kiezen voor Parket Schuren en Lakken

Om uw houten vloer zo lang mogelijk te behouden, is het goed om het belang van een vakkundige parket renovatie te onderkennen. Immers, door op tijd voor parket schuren en lakken te kiezen, zorgt u ervoor dat vuil en vocht uw vloer niet kunnen aantasten of onbruikbaar maken. De levensduur van uw parket wordt aanzienlijk verlengd en ook ziet uw houten vloer er veel mooier uit, zodra we klaar zijn met het parket schuren en behandelen. Voortaan is uw parket nauwelijks meer te onderscheiden van een gloednieuwe houten vloer. Is dit ook wat u voor ogen heeft? Schakel ons dan snel in voor het parket schuren en lakken bij u thuis!

De voordelen van Parket Schuren en Lakken

Oude vormen van schade, hoe groot of hoe diep ook, verdwijnen als sneeuw voor de zon door het parket schuren en lakken. Het is heel eenvoudig om via deze professionele vloer renovatie een nieuwe aanblik aan uw parket te geven en om oude kleurverschillen weg te werken. Na afloop van de parket renovatie is uw vloer ontzettend goed beschermd tegen bijvoorbeeld vocht, verkleuringen en vuil. Daarnaast trekt uw nieuw gelakte vloer nauwelijks stof meer aan. Het lakken van de vloer is mogelijk in allerlei matte en glanzende kleurvarianten.

Tips voor na het lakken – periodiek onderhoud

Na afronding van de renovatie van uw houten vloer kunt u zelf verder met het gewone onderhoud aan uw parket. Maak hem meerdere keren in de week vrij van losse stofdeeltjes of andere ongewenste partikeltjes. Gebruik voor de grondige reiniging een scheut parketreiniger in een grote emmer water (zo’n 60 cc reinigingsmiddel in 5 liter water). Voor het extra voeden van uw parketvloer kunt u polymeer inzetten. Even nadweilen geeft het mooiste eindresultaat.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=

Call Now Button