Goudse specialist in Parket Schuren

Dankzij het vakkundig parket schuren door de ervaren specialisten van team Parket Schuren Gouda van Z.P. Vloeren kunt u uw houten vloer met krassen, verkleuringen en andere slijtage laten omtoveren tot een vloer als nieuw. Het vakkundig schuren maakt korte metten met alle vormen van schade en ontsieringen en doet ze compleet verwijderen. Zodra het schuren van de parketvloer voltooid is, is het tijd voor de tweede helft van de vloer renovatie. Via het aanbrengen van een goede laag lak, olie of hardwax krijgt uw parketvloer een nieuwe en langdurige bescherming tegen alle ongewenste externe invloeden. Laat uw parketvloer schuren door een specialist bij u uit de buurt en geniet weer van uw vloer zoals nooit te voren!

Parket schuren

Laat uw parket stofvrij schuren

Bij team Parket Schuren Gouda van Z.P. Vloeren maken we gebruik van de methode stofvrij schuren. Het inschakelen van een vakman voor het schuren van uw parketvloer brengt ongekende voordelen met zich mee. Zo beschikken wij uitsluitend over schuurmachines die werken volgens het principe stofvrij schuren. Aan ieder schuurapparaat is een speciale stofzuigunit gekoppeld, die ervoor zorgt dat er geen houtgruis of stof vrijkomt bij het schuren. Zo worden allergische reacties en irritaties aan onder meer de luchtwegen voorkomen. Bovendien verloopt het schuren van uw houten vloer middels deze methode soepeler en sneller.

Parket schuren

Het Afwerken van de vloer: “De behandelingen”

Parket schuren en Oliën

De parketspecialisten van Z.P. Vloeren zijn er voor u en voor het waarmaken van uw woonwensen. Zo kunt u bij ons ook kiezen voor een houten vloer renovatie in combinatie met een behandeling met olie. Dit is vooral bij parket met vloerverwarming een uitstekende keuze, omdat de olie voorkomt dat het hout uitzet, scheurt of kromtrekt. Daarnaast zorgt het oliën van de vloer ook voor een vernieuwende en frisse uitstraling. Doordat u wederom de keuze heeft uit tal van kleuren en diverse uitvoeringen, kunt u ook via parket schuren en oliën uw parketvloer transformeren.

Parket Schuren en Lakken

Er bestaan diverse vormen van houten vloer renovaties, zoals de optie van het schuren en behandelen met lak. Dit zorgt ervoor dat uw vloer wordt ontdaan van ongewenste elementen en goed wordt beschermd tegen nieuwe vormen van schade. Het parket schuren en lakken is mogelijk in zowel een glanzende als een matte optiek. Uiteraard is dit beschermmiddel ook verkrijgbaar in heel wat kleuren. De vloer renovatie is dan ook een uitgelezen moment om uw parket te voorzien van een nieuw kleurtje. 

Hardwax Olie voor extra bescherming

Bij het middel hardwax olie worden de krachten van standaard vloerolie en parketlak als het ware gebundeld. De finish van dit middel is in mat of zijdemat, waarbij we uiteraard uw favoriete variant toepassen. De behandeling parket schuren en hardwaxen staat schitterend in zowel moderne als klassieke interieurs en is mogelijk in velerlei tinten. De laag hardwax olie wordt in precies de juiste dikte aangebracht en zorgt ervoor dat vuil, vocht en stof zich niet aan het parket kunnen hechten. Hierdoor gaat uw houten vloer stukken langer mee en bespaart u op de lange termijn veel geld.

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

20 Jaar ervaring in het schuren en behandelen van parketvloeren

Team Parket Schuren Gouda van Z.P. Vloeren is al 20 jaar de juiste keuze voor het laten schuren en renoveren van uw houten vloer, ongeacht het patroon waarin uw parket gelegd is. Van visgraat vloer schuren tot Hongaarse punt parket renovaties, wij verzorgen het voor u tot in de puntjes. Vanuit onze enorme ervaring kunnen we iedere vloer precies geven wat hij nodig heeft, zodat hij er weer geheel stralend en als nieuw uit komt te zien. We halen de oorspronkelijke kwaliteit van uw parketvloer weer naar boven en voorkomen op deze manier dat u moet investeren in een heel nieuwe houten vloer.

Vrijblijvende vloerinspectie en advies op locatie

We begrijpen dat u bij uw aanstaande parket renovatie niet over één nacht ijs gaat. U wilt immers precies weten waar u aan toe bent en wat de beste optie is voor het geheel herstellen van uw houten vloer. U mag altijd contact met ons opnemen om een afspraak te maken voor een vrijblijvende inspectie van uw vloer en een goed advies op uw eigen locatie. Uiteraard kunt u ook eenvoudig online een offerte bij ons aanvragen, zodat u weet wat het renoveren van uw vloer gaat kosten. Op het door u gewenste moment zullen we vervolgens het parket schuren en behandelen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=

Call Now Button