Stofvrij Schuren

U kunt bij team Parket Schuren Gouda van Z.P. Vloeren terecht voor een professionele renovatie van uw houten vloer met diverse middelen, zoals hardwax, olie of lak. Voorafgaand aan een beschermende behandeling moeten we natuurlijk eerst uw houten vloer schuren en dat gebeurt bij ons via de werkwijze stofvrij schuren. Net als bij de oorspronkelijke vorm van parket schuren wordt uw vloer hierdoor weer als nieuw. Daarnaast krijgt u via stofvrij schuren nog wat extra voordelen, waar we u natuurlijk graag wat meer over vertellen.

Voordelen van Stofvrij Schuren

Uw houten vloer wordt veel sneller schoon en egaal dankzij de methode van stofvrij schuren. Doordat er geen houtdeeltjes of stofpluimen door de kamer vliegen, kunnen we beter zien welk deel van de vloer al geschuurd is en wat er nog gedaan moet worden. Dankzij een verbeterd overzicht gaat de parket renovatie veel gemakkelijker en efficiënter. Ook u als bewoner kunt weer sneller de kamer in en bovendien zult u nu nauwelijks meer last hebben van irritaties aan onder meer de luchtwegen. Een ander pluspunt is dat u uw parketvloer niet eerst hoeft te stofzuigen, simpelweg omdat hij al schoon wordt opgeleverd!

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Parket onderhoud vergroot de levensduur van uw vloer

Uw keuze voor parket onderhoud door onze professionals zorgt ervoor dat uw houten vloer veel langer mooi en in topconditie blijft. We verlengen de levensduur van uw parket en kunnen het zelfs een heel nieuw leven inblazen. Dankzij het aanbrengen van een nieuwe beschermende laag op het hout, zal het minder snel beschadigen of vervuilen als gevolg van intensief gebruik, het morsen van vloeistoffen of de invloed van zonlicht. Wilt u de mogelijkheden weten van stofvrij schuren bij u thuis? Vraag een offerte bij ons aan of raadpleeg onze experts voor een advies op maat.

20 jaar ervaring in parket renovatie

Binnen ons bedrijf richten we ons al 20 jaar op de mooiste parket renovaties in o.a. Gouda en omstreken. Onze ervaren parketteurs kijken er iedere dag weer naar uit om een woning in te stappen, aan de slag te gaan met de parketvloer en te zorgen voor de mooiste houten vloer renovaties. Als u benieuwd bent naar het resultaat van onze werkzaamheden, raden we u aan om eens goed rond te kijken op onze site. Hier vindt u tal van foto’s van stofvrij schuren en hardwaxen, lakken en oliën.

Stofvrij Schuren met Garantie

Het parket schuren door onze parket vakmannen gaat bij ons altijd gepaard met diverse voordelen, zoals een goed advies, het mooiste vakmanschap en natuurlijk het gebruik van de beste middelen. Onze garantie op al het geleverde werk en de gebruikte producten verzekert u ervan dat u nog vele jaren kunt blijven genieten van onze houten vloer renovatie in uw woning. Neem daarom snel contact met ons op en maak een afspraak voor het stofvrij schuren en behandelen van uw vloer.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=

Call Now Button