Parket Renovatie

Wilt u afrekenen met vervuiling, schade en verkleuring op uw houten vloer? Kies dan voor een vakkundige parket renovatie door team Parket Schuren Gouda van Z.P. Vloeren. We geven uw vloer een volledige metamorfose en maken hem klaar voor nieuw en intensief gebruik. Het herstellen van uw parket is mogelijk in combinatie met een beschermende behandeling. Hiervoor heeft u de keuze uit hardwax, lak en olie in allerlei fraaie kleuren. Laat uw parket herstellen door uw ervaren expert met een berg aan ervaring en zie hoe uw vloer zienderogen opknapt.

Parket Renoveren met 20 jaar ervaring

Team Parket Schuren Gouda van Z.P. Vloeren is al 20 jaar de expert op het gebied van parket renovatie in de regio. Wij kunnen uw moderne parketvloer volledig herstellen of uw authentieke houten vloer in zijn oorspronkelijke staat terugbrengen. Hierbij is het geen enkel probleem als uw vloer in een ingewikkeld patroon gelegd is, want onze parketteurs volgen precies de juiste route. We beginnen met het schuren van de vloer in drie fases, waarna we verder gaan met het frezen van de kanten en ten slotte het vloeroppervlak zullen polijsten. Daarna wacht een behandeling met naar keuze olie, hardwax of lak.

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Parket Schuren en oliën

Een parket renovatie door middel van parket schuren en oliën laat de natuurlijke uitstraling van uw houten vloer goed naar voren komen. We zorgen eerst voor een egale en schone vloer middels parket schuren en gaan daarna aan de slag met de vloerolie. Het is prettig om te weten dat team Parket Schuren Gouda van Z.P. Vloeren enkel met kwalitatief hoogstaande middelen werkt, zodat het fraaiste en beste resultaat ontstaat. Het oliën van uw vloer is mogelijk in diverse kleuren en zorgt voor een keurige afwerking en ongekend sterke bescherming van het parket.

Parket Schuren en lakken

Nog altijd kiezen veel mensen voor schuren en lakken bij hun parket renovatie. Dat is niet zonder reden, want parketlak is al eeuwenlang een subliem middel voor het beschermen van houten vloeren. Tegenwoordig kan uw houten vloer zowel in glans of mat gelakt wordt en natuurlijk is er qua kleuren heel veel mogelijk. Ook een parket renovatie middels parket schuren en lakken zorgt ervoor dat stof, vocht en ander vuil door het hout worden afgestoten. Er zijn diverse varianten van glans tot ultra mat zoal bijvoorbeeld Skylt Lak van Rigostep. Voor een goed advies of een offerte op maat kunt u uiteraard direct contact met ons opnemen.

Vrijblijvende offerte voor uw parket renovatie

U heeft waarschijnlijk nog wel wat vragen voordat we de parket renovatie voor u uitvoeren. Deze beantwoorden we graag voor u tijdens een adviesmoment en vloerinspectie op uw locatie. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht als u een goede indicatie van de kosten wilt krijgen. We sturen u met plezier een vrijblijvende offerte op maat op, waarin al uw wensen worden meegerekend. Deze offerte kunt u eenvoudig aanvragen via het offerteformulier op deze website. Na uw goedkeuring kunnen we in de meeste gevallen al op korte termijn beginnen met de renovatie van uw houten vloer.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=

Call Now Button