Parket Schuren en Waxen

Uw oude houten vloer in een compleet nieuw jasje? Dat is mogelijk via parket schuren en hardwax. Onze mannen gaan voor u aan het werk en zorgen voor een radicale transformatie van uw parket. Ze rekenen voor altijd af met oude schade en vervuiling, zodat de oorspronkelijke glans en schoonheid van uw vloer weer helemaal terugkeren. Een professionele renovatie van uw parketvloer via parket schuren en hardwaxen is een zeer duurzame keuze waarmee u ook nog eens veel geld bespaart.

20 Jaar ervaring in het Hardwax oliën van vloeren

Team Parket Schuren Gouda van Z.P. Vloeren bestaat uitsluitend uit gecertificeerde en enorm ervaren parket herstellers. Met meer dan 20 jaar ervaring weten we precies wat uw vloer nodig heeft en zorgen we ervoor dat hij de juiste behandeling krijgt. Natuurlijk maken we bij uw parket schuren en hardwaxen gebruik van moderne apparatuur en middelen. Zo volbrengen we de gehele klus via de methode stofvrij schuren. Hierdoor kunnen we nog efficiënter en sneller te werk gaan en voorkomen we vele vormen van allergische reacties.

Waarom kiezen voor Parket Schuren en waxen

Naarmate de jaren verstrijken en uw houten vloer steeds langer ligt, zal hij meer en meer oneffenheden en ontsieringen gaan vertonen. Het is dan hoog tijd voor vakkundig parket schuren door onze ervaren specialisten. Door het schuren van het houten vloeroppervlak verdwijnen alle onzuiverheden en wordt de kwaliteit van uw parket gewaarborgd. Bovendien krijgt uw vloer door parket schuren en hardwaxen een hele mooie uitstraling als nieuw. Tevens zorgt het aanbrengen van een goede laag hardwax voor een optimale bescherming van het parket tegen stof, vuil en vocht. Vragen? Wij adviseren u graag omtrent uw aanstaande parket renovatie!

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

De voordelen van Parket Schuren en waxen

Dankzij onze behandeling van parket schuren en hardwaxen maakt uw vloer aanspraak op allerlei voordelen. Zo verdwijnen oude kleurverschillen en natuurlijke alle vormen van oude schade en verontreiniging. Wilt u een andere vloerkleur, dan brengen we met plezier een heel nieuw tintje aan. Zo kunt u uw bestaande vloer houden en toch zorgen voor een houten vloer als nieuw. Nog een heel mooi pluspunt is dat uw parket na de behandeling ontzettend goed bestand is tegen vocht en vuil. Zeker in combinatie met regelmatig parket onderhoud zorgt dit ervoor dat uw herstelde houten vloer nog langer mooi blijft

Tips voor na de hardwax behandeling

Dagelijks kunt u het aanwezige stof of vuil gemakkelijk van uw houten vloer verwijderen met een zachte bezem of de stofzuiger. Daarnaast is het goed om zo nu en dan uw parket grondiger schoon te maken. Het beste kunt u hierbij een speciaal onderhouds- en reinigingsmiddel op waterbasis gebruiken. Wij adviseren Wisch Fix. Ook een geconcentreerd reinigingsmiddel met alcohol mag niet in uw schoonmaakkast ontbreken. Om de beschermlaag van uw parket intact te houden, kunt u het beste ook een onderhoudsolie gebruiken. Zo blijft u nog heel lang genieten van uw parket na het schuren en hardwaxen bij u thuis.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=

Call Now Button