Skylt Lak: Ultra matte lak

De renovatie van uw houten vloeren kunnen we bij team Parket Schuren Gouda van Z.P. Vloeren ook voltooien met de prachtige Skylt Lak. U heeft de keuze uit Skylt Original en Skylt Titanium. Beide varianten zorgen voor een ongekende bescherming van uw parketvloer tegen vervuiling en beschadigingen. Bovendien zorgt dit middel voor een bijzonder mooie en ultra gematteerde aanblik van uw houten vloer. De toepassing van Skylt lak na uw parket schuren Gouda zorgt voor het behoud van de prachtige kwaliteit van uw vloer.

Een onbehandelde look van de vloer

Het verbluffende effect van onze Skylt Lak varianten zit hem in de look. Uw houten vloer oogt vrijwel onbehandeld, maar is wel degelijk goed beschermd tegen slijtage, vuil en vocht. Voordat we het middel aanbrengen, zorgen we dat uw vloer goed schoon en egaal is. Op deze manier zal de Skylt optimaal aan het parket hechten en kan het goed zijn werk doen. Het mooiste resultaat wordt bereikt door meerdere dunne lagen Skylt aan te brengen. U zult dan ook begrijpen dat dit precies is wat wij doen! Hoewel Skylt van het merk Rigostep een vrij moderne vorm van parket bescherming is, hebben we er al veel ervaring mee. We geven u dan ook graag een goed advies omtrent uw houten vloer renovatie met Skylt lak.

Rigostep Skylt: Hoogwaardige Ultra Matte PU Lak

Team Parket Schuren Gouda van Z.P. Vloeren maakt gebruik van de hoogwaardige ultra matte PU lak van Rigostep. Deze Skylt Lak bestaat uit twee componenten die samen zorgen een rotsvaste en langdurige bescherming van uw houten vloer. De bestanddelen van Skylt maken het parket zeer slijtvast, vuilafstotend en waterbestendig. Na het aanbrengen van de ultra matte lak heeft uw houten vloer goed de tijd nodig om te drogen en uit te harden. De eerste twee weken mag u uw vloeroppervlak daarom niet afdekken of in contact laten komen met vloeistoffen. Wel kan de vloer licht belast worden, deze is binnen 24 uur gewoon weer met sokken te betreden.

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Skylt Conditioner – Voor periodiek onderhoud van uw vloer

Met de speciaal ontwikkelde Skylt Conditioner kunt u uw gerenoveerde houten vloer in topvorm houden. Kleine slijtsporen of oneffenheden hoeven niet direct te worden aangepakt, want deze zorgen juist voor een ruig en onbehandeld effect. Bij het dweilen van uw parket is de Skylt Conditioner echter onmisbaar. Voeg simpelweg een scheutje toe aan een emmer water en u kunt direct aan de slag gaan. U kunt ook gebruikmaken van de handige Skylt Conditioner Spray Wipe. U kunt deze producten eenvoudig bij ons bestellen. Wij werken dagelijks met deze producten en hebben deze dan ook veelal op voorraard.

Advies omtrent Skylt lak voor uw vloer? Onze parketteur adviseert u graag!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een parket renovatie met Skylt lak? Neem dan vrijblijvend contact op met team Parket Schuren Gouda van Z.P. Vloeren. Onze parketteurs hebben enorm veel ervaring met alle vormen van parket herstel, onder andere via de toevoeging van Skylt. We vertellen u graag meer over de verschillen tussen Skylt Original en Skylt Titanium en de beste keuze voor uw vloer. Verder staan we altijd klaar om een gratis vloerinspectie voor u uit te voeren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=

Call Now Button