Parket Schuren Waddinxveen

Een beschadigde of verontreinigde parketvloer in uw woning is geen pretje. U zit constant tegen lelijke plekken aan te kijken en eigenlijk is dit het moment waarop uw vloer om hulp schreeuwt. Het beste kunt u in dit geval kiezen voor parket schuren Waddinxveen. De redenen waarom zijn heel eenvoudig. Een houten vloer met krassen en verkleuringen ziet er niet mooi uit en loopt daarnaast ook nog eens veel risico op onherstelbare beschadiging. Als u niets aan de aanwezige schade doet, is de kans groot dat u uw parket snel als verloren mag beschouwen. Vraag ons daarom vandaag nog om advies en laat uw houten vloer vakkundig herstellen door uw lokale specialist.

 

Parket schuren Waddinxveen

Parket Schuren Waddinxveen? Wij adviseren u graag!

We zijn goed bekend in de regio en met onze ongelooflijke grote ervaring zijn we inmiddels verworden tot ervaren experts in parket schuren Waddinxveen. Overigens bekijken we per vloer welke behandeling er nodig is: parket schuren of reinigen. Het schuren van uw houten vloer is de juiste oplossing voor het volledig verwijderen van vochtschade, verkleuringen, slijtage en andere beschadigingen aan uw parket. Elke behandeling ronden we af met de toepassing van een beschermmiddel, zoals olie of lak.

Parket schuren Waddinxveen

Het Afwerken van de vloer: “De behandelingen”

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

20 Jaar ervaring als parketteur in o.a.Waddinxveen

Doordat we inmiddels al 20 jaar ervaring hebben met het parket schuren in  Waddinxveen, zijn we de eerste keuze voor steeds meer parket renovatie klanten. In ons werk richten we op het vernieuwen en verfraaien van houten vloeren in alle bekende legpatronen, inclusief visgraat vloeren. Ook halfsteens gelegd parket of houten vloeren met sierlijke vormen erin verwerkt zullen we tot in de perfectie voor u restaureren. Op die manier hoeft u geen afscheid te nemen van uw bestaande parket, maar kunt u blijven genieten van uw geheel herstelde vloer.

Parket Schuren in Waddinxveen en omstreken

Uw parket schuren Waddinxveen doen we altijd stofvrij, dankzij het geavanceerde systeem waarbij een speciale stofzuiginstallatie aan de schuurmachine is gekoppeld. Via deze methode verloopt het renoveren van uw houten vloer vlotter, soepeler en hygiënischer. Na het schuren is het tijd voor het polijsten van het vloeroppervlak, zodat het generfde patroon zich sluit. Hierna zullen we uw vloer met een beschermend middel afwerken, zodat hij actief beschermd wordt tegen nieuwe vervuiling en er ook nog eens mooier dan ooit uitziet.

Vrijblijvende vloerinspectie en advies op locatie

Voor u overgaat tot parket schuren Waddinxveen is het natuurlijk fijn om precies te weten wat uw vloer nog in zich heeft. Is het bijvoorbeeld nog de moeite waard om hem te laten renoveren en wat zijn dan de opties? Om u een passend antwoord te geven op deze en andere vragen, staan wij volledig voor u klaar. We bieden u een vrijblijvende inspectie van uw houten vloer en staan u met het beste advies op maat bij. Leg direct contact met het gespecialiseerde team van parket schuren Waddinxveen en plan een afspraak in.

 

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=

Call Now Button