Parket Schuren en Oliën in regio Gouda

Er zijn diverse manieren om uw afgeleefde en in schoonheid verminderde houten vloer weer helemaal op te knappen. Eén daarvan is het parket schuren en oliën door een ervaren vakman. Wij werken via meerdere fases geleidelijk toe naar het mooiste eindresultaat: een geheel herstelde houten vloer zonder vlekken, kringen, deuken of sporen van slijtage. Dankzij de verfrissende olielaag in een mooi kleurtje is uw parketvloer bovendien klaar om vuil en stof krachtig af te weren.

20 Jaar ervaring in het oliën van houten vloeren

Dankzij onze vele jaren in het vak (inmiddels weer 20 jaar), kunnen we iedere parketvloer exact geven wat hij nodig heeft. Natuurlijk blijven onze medewerkers zich continu ontwikkelen, waardoor we altijd met de meest efficiënte en geavanceerde methodes, materialen en machines werken. Voor het schuren en oliën van uw houten vloer gebruiken we uitsluitend de beste producten, zodat de kwaliteit van uw parket gewaarborgd blijft en uw vloer er nog mooier uit komt te zien dan voorheen. Meer informatie omtrent parket schuren? Wij adviseren u graag!

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Waarom kiezen voor Parket Schuren en oliën

Houten vloeren zijn standaard heel duurzaam. Voorwaarde is wel dat ze goed en regelmatig onderhouden worden en natuurlijk dat ze op de juiste wijze gelegd zijn. Zo is het onder meer belangrijk om uw parketvloer goed te reinigen wanneer hij daar om vraagt. Als de vervuiling ernstiger is, of indien u schade opmerkt op uw vloer, dan is het tijd voor een algehele renovatie van uw parket. Het parket schuren en oliën kunt u het beste laten uitvoeren door een gecertificeerd vakbedrijf. Hier werken parketteurs met vele jaren ervaring, die uw houten vloer op de juiste manier behandelen. Het grootste voordeel om te kiezen voor het schuren en oliën van uw vloer zit hem in de prachtige natuurlijke en matte uitstraling. Ook kunt u een geoliede vloer eenvoudig plaatselijk bijwerken en periodiek onderhouden.

De voordelen van Parket Schuren en oliën

Het laten uitvoeren van parket schuren en oliën bij u thuis in Gouda zorgt voor allerlei voordelen. Allereerst is er die prachtige natuurlijke en matte uitstraling die door de toevoeging van hoogwaardige olie bereikt wordt. Voorts ziet uw vloer er weer als nieuw uit, voor een fractie van de prijs van nieuw parket. Verder kunt u de houten parket renovatie in allerlei schitterende kleuren laten uitvoeren en zo een nieuwe aanblik aan uw parket geven. Wat ook mooi meegenomen is, is dat u uw geoliede houten vloer heel gemakkelijk zelf kunt onderhouden. Bij het ontstaan van eventuele krasjes kunt zonder kleurverschil zorgen voor extra bescherming met een beetje nieuwe olie.

Tips voor na het oliën – periodiek parket onderhoud

Een behandeling van parket schuren en oliën doet heel veel goeds voor het behoud en de kwaliteit van uw vloer. Wel is het belangrijk om naderhand door te gaan met het periodieke onderhoud. We raden u dus aan om naast het dagelijks stofvrij maken ook te zorgen voor de meer grondige reiniging van uw vloer. Hiervoor kunt u het beste speciale onderhoudsolie, intensiefreiniger en vlekken verwijderaar gebruiken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=

Call Now Button